Tales Of Pirates


#1 2012-07-04 21:33:55

 TheMadafaka

http://i19.tinypic.com/4trhua1.jpg

19736719
Skąd: Azure Isle :)
Zarejestrowany: 2010-06-23
Posty: 773
Punktów :   10 

Przetłumaczy ktoś ? :D

Witam ! Może ktoś mi to przetłumaczyć ? . Bo chce sobie elegancko Ramen zrobić .

1.5 liters tonkotsu soup (1 kg pork bone, 2 liters water, 5-6 cloves of garlic, 1 onion), 4 packs chinese noodles, yakibuta (600 g pork rib, 1 cup soy sauce, 1/3 cup mirin, worstershire sauce, ginger), 200 g bean sprouts, 1 green onion.

Preparation:
Tonkotsu soup

Cut tonkotsu into large pieces.
In a deep large pot, bring water to a boil. Add tonkotsu. To prevent meat from overpowering the flavor, make sure water is boiling before putting in meat.
Add whole: peeled onion and garlic cloves.
Remove Aku (foam) regularly, boil for 3 hours.
Filter through kitchen croth (or paper towel) placed on strainer.
Yakibuta (Nibuta)

Cut pork rib or any meat with fat into 4-5 cm pieces.
Put tonkotsu soup back into the pot and bring to a boil. Add meat and boil for 1 hour. Remove foam on top often.
When meat is tender, turn off heat and remove meat.
In a different pot, add together soy sauce, mirin, ginger slices and a few drops of worstershire sauce.
Add meat to this.
Turn meat over. Boil for 20 minutes. Allow flavor to seep in.
Cut meat into 7-8 mm thickness. Save remainer liquid for soup stock.
Toppings:

Wash bean sprouts and boil for1 minute. Do not over-cook. Drain.
Slice green onions thinly.
How to make:

Loosen Ramen noodles before adding to a large pot of boiling water. Cook 1-2 minutes to desired firmness.
In Chinese noodle bowls, put in 1-2 Tablespoons of soup stock.
Drain noodles. Place in bowls immediately.
Fill bowls 70-80% full with tonkotsu soup.
Garnish bean sprouts in the shape of a hill. Add green onions, then pieces of yakibuta
Add pepper to taste.


http://img228.imageshack.us/img228/7517/criszr.png
http://img.myepicwall.com/i/2012/05/81831ba3cd0894874002f4e5ba0de626.gif?1338475203
http://img.myepicwall.com/i/2012/07/e97d9a57c4169fb14588eac15029c07c.gif?1342864909
¡Hala Madrid!

Offline

 

#2 2012-07-05 14:50:24

CruszerPL

http://i13.tinypic.com/68lm1p3.jpg

Zarejestrowany: 2011-09-25
Posty: 82
Punktów :   

Re: Przetłumaczy ktoś ? :D

Tłumacz google w miare tłumaczy nie chce mi się ale mogę Ci trochę napisać:
1.5 litra zupy tonkoutsu ( 1kg -http://www.thehungrymouse.com/wp-content/uploads/2008/11/dsc07636.jpg litry wody tu kurde zastanawiam się coś takiego jak główki czosnku czyli sztuki i jedna zielona ceblua.

Przygotowanie zupy tonkoutsu:
Potnij tonkoutsu na duże kawałki.W głębokim garnku , doprowadzić wodę do wrzenia . Dodaj tonkoutsu.
( w tym miejscu jest porada aby upewnić się o gotowaniu wody)
Dodaj do całości obrane ząbki cebiuli i czosnku.
Usuń Aku ( pianka ) i przez 3 godziny regularnie gotować.
Przefiltrować.
Potnij wieprzowe żeberka albo inne tłuste mięso na 4-5cm kawałki.
Umieść tonkotsu zupę z powrotem do garnka i doprowadź  do wrzenia. Dodaj mięso i gotuj  przez 1 godzinę.
Często usuwaj piankę z wierzchu.
Gdy mięso będzie miękkie, wyłącz ogień i wyjmij mięso.
W innym garnku, dodać razem sos sojowy i mirin, plasterki imbiru i kilka kropli sosu worstershire.
Dodaj mięso do tego Turn meat over. Gotuj przez 20 minut.Pozwól aby smak prznikną przez mięso pokrojone w 7-8mm Zapisz remainer liquid na zapas zup.

To tylko amatorskie tłumaczenie 13 latka angielskie napisy to nie błąd tylko zrobiłem tak jak nie wiedziałem co wpisać.


http://img704.imageshack.us/img704/9199/konskisygnacopy.png

Offline

 

#3 2012-07-05 14:52:04

 TheMadafaka

http://i19.tinypic.com/4trhua1.jpg

19736719
Skąd: Azure Isle :)
Zarejestrowany: 2010-06-23
Posty: 773
Punktów :   10 

Re: Przetłumaczy ktoś ? :D

Dzięki


http://img228.imageshack.us/img228/7517/criszr.png
http://img.myepicwall.com/i/2012/05/81831ba3cd0894874002f4e5ba0de626.gif?1338475203
http://img.myepicwall.com/i/2012/07/e97d9a57c4169fb14588eac15029c07c.gif?1342864909
¡Hala Madrid!

Offline

 

pun.pl - załóż darmowe forum dyskusyjne PunBB Tibia11 Forum o Heroes 3 www.rumble-fighter.pun.pl Shizmo - Portfolio

Przenieś do

RSS
Powered by PunBB 1.2.23
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora