Witam ! Może ktoś mi to przetłumaczyć ? . Bo chce sobie elegancko Ramen zrobić .
1.5 liters tonkotsu soup (1 kg pork bone, 2 liters water, 5-6 cloves of garlic, 1 onion), 4 packs chinese noodles, yakibuta (600 g pork rib, 1 cup soy sauce, 1/3 cup mirin, worstershire sauce, ginger), 200 g bean sprouts, 1 green onion.
Preparation:
Tonkotsu soup
Cut tonkotsu into large pieces.
In a deep large pot, bring water to a boil. Add tonkotsu. To prevent meat from overpowering the flavor, make sure water is boiling before putting in meat.
Add whole: peeled onion and garlic cloves.
Remove Aku (foam) regularly, boil for 3 hours.
Filter through kitchen croth (or paper towel) placed on strainer.
Yakibuta (Nibuta)
Cut pork rib or any meat with fat into 4-5 cm pieces.
Put tonkotsu soup back into the pot and bring to a boil. Add meat and boil for 1 hour. Remove foam on top often.
When meat is tender, turn off heat and remove meat.
In a different pot, add together soy sauce, mirin, ginger slices and a few drops of worstershire sauce.
Add meat to this.
Turn meat over. Boil for 20 minutes. Allow flavor to seep in.
Cut meat into 7-8 mm thickness. Save remainer liquid for soup stock.
Toppings:
Wash bean sprouts and boil for1 minute. Do not over-cook. Drain.
Slice green onions thinly.
How to make:
Loosen Ramen noodles before adding to a large pot of boiling water. Cook 1-2 minutes to desired firmness.
In Chinese noodle bowls, put in 1-2 Tablespoons of soup stock.
Drain noodles. Place in bowls immediately.
Fill bowls 70-80% full with tonkotsu soup.
Garnish bean sprouts in the shape of a hill. Add green onions, then pieces of yakibuta
Add pepper to taste.
Offline
Tłumacz google w miare tłumaczy nie chce mi się ale mogę Ci trochę napisać:
1.5 litra zupy tonkoutsu ( 1kg - litry wody tu kurde zastanawiam się coś takiego jak główki czosnku czyli sztuki i jedna zielona ceblua.
Przygotowanie zupy tonkoutsu:
Potnij tonkoutsu na duże kawałki.W głębokim garnku , doprowadzić wodę do wrzenia . Dodaj tonkoutsu.
( w tym miejscu jest porada aby upewnić się o gotowaniu wody)
Dodaj do całości obrane ząbki cebiuli i czosnku.
Usuń Aku ( pianka ) i przez 3 godziny regularnie gotować.
Przefiltrować.
Potnij wieprzowe żeberka albo inne tłuste mięso na 4-5cm kawałki.
Umieść tonkotsu zupę z powrotem do garnka i doprowadź do wrzenia. Dodaj mięso i gotuj przez 1 godzinę.
Często usuwaj piankę z wierzchu.
Gdy mięso będzie miękkie, wyłącz ogień i wyjmij mięso.
W innym garnku, dodać razem sos sojowy i mirin, plasterki imbiru i kilka kropli sosu worstershire.
Dodaj mięso do tego Turn meat over. Gotuj przez 20 minut.Pozwól aby smak prznikną przez mięso pokrojone w 7-8mm Zapisz remainer liquid na zapas zup.
To tylko amatorskie tłumaczenie 13 latka angielskie napisy to nie błąd tylko zrobiłem tak jak nie wiedziałem co wpisać.
Offline
Dzięki
Offline