Je¶li ma kto¶ jakie¶ pytania odno¶nie cen różnych dropow ,lub ich przeznaczenia to niech tu je zadaje ,wiele osób może mieć cenne dropy i nawet nie zdaja sobie z tego sprawy. Jak nie jeste¶cie pewni ceny jakiego¶ przedmiotu to walcie tutaj jak we mgle ,może kto¶ bedzie wiedział.
Ja mam 3 itemki każdy dropnoł mi tylko raz ,niestety nie pamiętam ich nazw ,ale jak wejde do gry to je podam i doradzicie za ile można sprzedać ,ewentualnie do czego służ±
Mezomis nie jestem Pewien Ale slyszalem ze one sa potrzebne do ajkiegos questu na itemek dobry lecz nie wiem dokladnie sprubuj najpierw sprzedac u ludzi za 4-5k jesli sie nie uda sprzedaj w sklepie.
ile to warte i do czego sluzy? :
glowing mystic stone.
flaw saphire
coconut ,albo cocomut albo cocornut (do konca nazwy niejestem pewien bo jako tak dziwnie to napiane)
haven's berry
kondor napisał:
ile to warte i do czego sluzy? :
glowing mystic stone.
flaw saphire
coconut ,albo cocomut albo cocornut (do konca nazwy niejestem pewien bo jako tak dziwnie to napiane)
haven's berry
Kondor , glowing mystic stone flaw shpier oraz cocunt do niczego nie sluzy i tylko w sklepie a Heavens Berry (HB) jest bardzo cenne zalezy na jakim servie od 30k z wzyw ( na niektorych servaxch mozna nawet za 80k opchnac) daje on na 15 minut podwojny exp.
Do niczego ;p Tylko do Sklepu z tym
A ststuetki mini bosów?
bo wypadlo mi z bossowego hopping lizard
A do czego służy taki itemek "star of unity",wiem że ma swoj włany exp ale niewiem od czego on jest zależny bo raz jest go sporo a innym raz mało i za ile można to przedać?fairy coin do czego sluza i po ile chodza
Ostatnio edytowany przez kondor (2007-08-23 06:11:53)
A teraz seria bardzo ciężkich pytań:
Za ile moge sprzedać rękawiczki (wypadly mi z nss):
Protector gloves
def +(18)
durability 200/200
hit rate +(53)
level requirements :60
charakter...:phylis
clas..: seal master
sp recovery rate bonus +6
socket
2 itemek.Potion of monkey ???
Ostatnio edytowany przez kondor (2007-08-23 09:11:58)
40000
Ostatnio edytowany przez squall (2007-08-23 09:47:13)
A ststuetki mini-bossów? Co one daj±?